Yhteystiedot

Pikonlinnantie 240
36280 PIKONLINNA

tel. 050 310 3508
merja.miekka(at)tatemi.fi

Tatemi-terveyttä mielelle ja keholle

Tanssi- ja liiketerapia

Tanssiterapiassa kehotietoisuuden, tanssin ja liikkeen eri osa-alueet yhdessä luovan prosessin kanssa mahdollistavat sensorimotorisen, emotionaalisen ja kognitiivisen kokemisen tasojen integraation. Sen kautta asiakas saa tietoa ihmisen kehollisuuden monimuotoisuudesta. Tanssiterapialla ennaltaehkäistään ja hoidetaan fyysisiä, psyykkisiä ja sosiaalisia oireita ja sairauksia.

Terapia soveltuu kaikille ikäryhmille, se voi olla joko yksilö- tai ryhmäterapiaa. Sitä voidaan käyttää muiden hoitomuotojen rinnalla sekä pääasiallisena hoitomuotona. Tanssiterapiaa voidaan käyttää myös kasvatustyön tukena.

Lue lisää tanssiterapiasta http://www.tanssiterapia.net/index.php?page=18

Shindo-rentoutus

Shindoharjoituksissa yhdistyvät hengitys, liike ja luonnollinen keskittyminen harmoniseksi kokonaisuudeksi. Shindo on ennen kaikkea henkilökohtaiseen käyttöön tarkoitettu työkalu, jolla voimme vahvistaa terveyttä, hyvinvointia, oppimiskykyä ja elämäniloa.

Shindo-rentoutusta voi tehdä yksin, parin kanssa tai ryhmässä. Hoidon ja harjoitusten määrä on aina hyvin yksilöllistä. 

Lue lisää shindosta http://www.shindo.fi

Lavis-lavatanssijumppa

Lavis on lavatansseista jalostettu jumppa, johon ei tarvita paria. Lavis on helppoa, hauskaa ja hikistä kuntoliikuntaa.

Lue lisää Laviksesta

Klassinen hieronta

Hieronta tehdään joko kokovartalo- tai jonkin osa-alueen, niskan tai vaikkapa hartioiden hierontana. Hieronnan vaikutukset ovat moninaiset; se vilkastuttaa mm. verenkiertoa ja rentouttaa lihaksia.